Nu te pune cu Ingerii sau Miorita Reloaded – pareri

Weekend – ul trecut, Teatrul National din Cluj – Napoca a fost gazda unui spectacol de exceptie si anume: Nu te pune cu Ingerii sau Miorita Reloaded. Aceasta piesa este una cu totul speciala, pentru ca la succesul ei au contribuit foarte multi oameni, iar din distributie au facut parte doar artisti de exceptie. Nu trebuie sa uitam nici de dansatorii de la Mario Dance Atelier care au completat perfect piesa.

Cum a fost la piesa de teatru: Nu te pune cu Ingerii sau Miorita Reloaded

 

In primul rand trebuie sa precizam ca interesul pentru aceasta piesa a fost unul cu mult peste asteptari. Astfel, piesa s-a jucat cu casa inchisa, ceea ce nu este putin lucru, avand in vedere popularitatea pieselor de teatru, de la noi din tara. De aici se poate observa foarte usor inclinatia publicului clujean catre arta si tot ceea ce inseamna cultura.

Piesa de teatru Nu te pune cu Ingerii sau Miorita Reloaded s-a pliat perfect in peisajul nostru autohton. Astfel, actorii au reusit sa arate si sa demonstreze cateva caracteristici ale societatii noastre.

Pentru ca am avut parte de un astfel de eveniment minunat, trebuie sa multumim in primul rand oranizatorilor: Mario Dance Atelier si celor de la Teatrul National din Cluj – Napoca. Actorii care au facut deliciul publicului sunt:

Ramona Dumitrean – actrita a Teatrului National din Cluj – Napoca
Adrian Cucu – actor Teatrul National Cluj si vedeta TV
Alexandra Tarce – actrita a Teatrului Naţional din Cluj – Napoca
Bogdan Radulescu – actor de exceptie si vedeta TV
In alte roluri – 5 dansatori, membri ai companiei de spectacole ” Mario Dance Atelier

Felicitam organizatorii si artistii protagonisti si asteptam cu nerbadare urmatoarele prestatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.