Numar record de angajatori la Targul de Cariere Cluj Online de la inceputul pandemiei

Targul de Cariere Cluj Online

Targul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare interactiva, priveste inainte si ajunge la Cluj in zilele de 25 si 26 martie 2021. In cele doua zile, de la 11:00 la 18:00, peste treizeci de companii din domenii diverse vor prezenta sute de oportunitati de cariera, oferind sprijin valoros pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca sau a unor solutii de dezvoltare profesionala.

Numarul joburilor locale la Targul de Cariere Cluj este de peste 500, un nou record de la momentul digitalizarii evenimentelor. Începand din luna martie a anului trecut, Targul de Cariere s-a desfasurat exclusiv online inregistrand pentru prima data, in acest sezon, o crestere de 100% in randul companiilor participante. Numarul companiilor care recruteaza pentru alte tari a crescut si el considerabil, compensand trendul general de angajare mai aproape de casa, din cauza pandemiei. Observam, de asemenea, ca din ce in ce mai multe agentii internationale vin la Targul de Cariere, in mod special din Danemarca si Austria.

Veniti, asadar, in spatiile virtuale de recrutare de pe targuldecariere.ro pentru a-i seduce pe unii dintre cei mai mari angajatori activi prezenti!

Domeniile in care se fac angajari sunt variate: programare, IT, inginerie, automatizari, achizitii, contabilitate, administrare, vanzari, relatii clienti, automotive, metalurgie, mecatronica, electronica si multe altele.

Se cauta profesionisti cu experienta, dar si juniori aflati la inceput de drum care doresc sa se formeze pe anumite domenii de activitate si tehnologii prin diverse internshipuri.

Cele mai multe pozitii disponibile sunt adresate celor pasionati de IT si cu experienta in programare – front-end, back-end, dar si full stack development – pe diverse limbaje si tehnologii: Java, JavaScript, CC/C++, Mulesoft, React, NodeJS, Golang, Ruby on Rails, Mobile, Android/IOS, .NET, PHP, HTML, CSS, Swift, Ajax si multe altele.

Viitorii candidati pot interactiona cu reprezentantii companiilor prezente pentru a afla cat mai multe despre posturile disponibile, beneficiile si programele lor, imbunatatindu-si, astfel, si abilitatile de networking.

Pentru a aplica la posturile disponibile la Targul de Cariere Cluj este necesara crearea unui cont de utilizator in care, dupa autentificare, se inregistreaza CV-ul actualizat. Organizatorii va vor oferi sprijinul necesar folosirii platformei pe chatul dedicat participantilor, pe toata durata evenimentului.

Targul de Cariere a pregatit de asemenea si o serie de webinarii prin care cei interesati se pot pune la curent cu ultimele tendinte din interiorul companiilor, proiecte sau programe noi pe care acestea le lanseaza. Programul este imbogatit de prezentari, interviuri si conversatii despre cariera cu experti de la angajatori care acopera arii de activitate diferite, ca de exemplu Bosch Romania si Amazon Web Services.

Evenimentul incepe cu o sesiune interactiva despre competentele necesare construirii unei cariere de succes, sustinuta de compania Emerson, dupa care participantii vor avea posibilitatea de a afla mai multe detalii despre proiectele si rolul strategic al Hub-ului de Inovare in activitatea Continental Sibiu.

In continuare, webinarul Selenium Grid 2 – Hub and Nodes alaturi de compania Zenitech ii asteapta pe cei pasionati de tehnologie cu prezentarea unui instrument inteligent utilizat la testarile simultane ale diferitelor sisteme pe diverse browsere.

Programul primei zile de la Targul de Cariere Cluj se va incheia cu o sesiune interactiva alaturi de compania Accenture cu titlul: What’s your superpower?

In 26 martie participantii sunt asteptati la o poveste despre „Drumul de la student la inginer proiectant la Michelin Zalau”, dupa care va avea loc webinarul dedicat celor interesati de Android development: „Implementation of In-App Purchases using Kotlin” organizat de compania Take off Labs, iar pentru persoanele atrase de domeniul achizitii, compania GEP a pregatit:  „Procurement Tech at It’s Best”.

Intrati pe targuldecariere.ro/cluj, puneti-va in valoare experienta, afisati-va entuziasmul, aplicati direct la joburile recente sau conectati-va, pe chat, cu reprezentantii companiilor participante pentru a le convinge si a va lasa convinsi!

Targul de Cariere a implinit 15 ani de activitate. Din 2006, de la primul eveniment si pana in prezent, Targul de Cariere a devenit cea mai raspandita solutie de recrutare selectiva si a avut un rol esential in formarea pozitiva a pietei muncii. De fiecare data, a contribuit la dezvoltarea de competente, descoperirea talentelor si a sanselor de angajare pentru acestea. Astazi, Targul de Cariere este renumit pentru credibilitatea si transparenta pe care o inspira prin solutiile sale de recrutare si employer branding companiilor care angajeaza si se dezvolta in orasele Cluj, Chisinau, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea si Targu Mures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.