Explorările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts se văd la Centrul de Interes Cluj în zilele de 24 și 25 martie 2023. expoziție interactivă de artă expoziție interactivă de artă

Vernisajul expoziției ”Waves” va avea loc în 24 martie, de la ora 19:00 și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat Digital Interactive Arts. Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes – strada Fabricii de Chibrituri 9A. Intrarea e liberă!

Centrul de Interes continuă parteneriatul de lungă durată cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film și prezintă ”Waves”, o expoziție care reunește instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală.

Tema expoziției din acest an este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul clujean este așteptat să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate de profesori și studenți ai programului de masterat Digital Interactive Arts: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual.

Puteți găsi mai multe detalii și noutăți la link-ul evenimentului: https://fb.me/e/2BAfLAPPT