O luna pana cand José Carreras va concerta in premiera la Cluj

Peste fix o luna, pe 29 noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! Concertul se va numi „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si va avea loc la Sala Polivalenta! Cunoscutul artist va sustine acest grandios concert in cadrul turneului mondial – „A LIFE IN MUSIC”.

Dupa cum spune si numele evenimentului – „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras”, cunoscutul tenor le va oferi clujenilor cele mai celebre melodii ale sale, arii de opera, opereta si musicaluri: de la „Nessun Dorma” si „La Donna e Mobile” la „Core n’grato”, La Traviata „Brindisi“ si Man of La Mancha “The impossible dream”…

Tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre va sustine mult asteptatul concert in compania dirijorului David Gimenez Carreras, nimeni altul decat nepotul sau!

José Carreras

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:

 • 500 lei (categoria VIP)
 • 350 lei (categoria 1)
 • 300 lei (categoria 2)
 • 250 lei (categoria 3)
 • 200 lei (categoria 4)
 • 150 lei (categoria 5)

Daca doriti sa il ascultati live pe José Carreras, biletele pentru spectacolul de la Cluj, din 29 noiembrie 2015 se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinele Flanco, Librariile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Concertul „JOSÉ CARRERAS” va avea loc pe 29 Noiembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si este un eveniment organizat de Project Events

2 comments

  1. Am discutat cu organizatorii evenimentului si ne-au comunicat ca in oras exista afise cu acest eveniment.
   Vom reveni cu mai multe detalii.
   Va multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.