O noua editie a conferintei RIUF YouForum are loc pe 20 martie la Cluj-Napoca

Pe 20 martie la Sala Polivalenta are loc o noua editie RIUF YouForum, conferinta dedicata 100% dezvoltarii personale si orientarii in cariera pentru elevi si studenti. Organizata in cadrul RIUF-Romanian International University Fair, cea de-a doua editie a conferintei pune accent pe educatie, pe alegerea facultatii dorite si pe oportunitatile de dezvoltare pe care tinerii le pot accesa.

Sesiuni de discutii si ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din Romania

RIUF YouForum include sesiuni de discutii si ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din Romania, printre care se numara si Electric Castle, Salad Box, Transylvania College sau DJ Shiver. Prin intermediul conferintei RIUF YouForum tinerii pot afla ce cariera sau program de studiu li se potriveste, inspirandu-se de la cei peste 30 de invitati. Mai mult decat atat, acestia pot participa la prezentarile universitatilor si ale programelor de studiu din Romania si din strainatate si pot interactiona direct cu reprezentantii celor mai bune universitati din lume.

Andi Vanca (Electric Castle), DJ Shiver, Radu Lupas (Salad Box) printre invitatii conferintei RIUF YouForum Cluj-Napoca

In cadrul sesiunilor de discutii, invitatii urmaresc sa ofere exemple personale prin care sa motiveze tinerii in alegerile lor viitoare. Andi Vanca (Electric Castle), DJ Shiver, Adina Toma (Transylvania Colllege), Bianca Suciu Sharma (All About Jobs) sunt doar o parte din cei peste 30 de invitati prezenti pe 20 martie la RIUF YouForum Cluj-Napoca.

Sesiunile de discutii vor pune accent pe studiul in strainatate si in Romania, pe experiente care pot deveni oportunitati, precum si pe business-uri puternice si mecanisme de functionare, in timp ce, atelierele urmaresc sa invete tinerii cum sa realizeze un CV remarcabil, cum sa foloseasca retelele de socializare in avantajul lor si cum pot sa isi construiasca brandingul personal prin public speaking.

Cei interesati de alternative educationale, pot consulta programul conferintei pe www.riuf.ro, unde isi pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit. Conferinta RIUF YouForum are loc in cadrul targului de universitati RIUF, pe 20 martie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Editia de primavara RIUF are loc si la Bucuresti, pe 17-18 martie, la Sala Palatului, la Iasi, pe 22 martie, la Palas Congress Hall si la Brasov pe 24 martie, la Brasov Business Park.

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.