O nouă ediție a proiectului caritabil O Cană de Fericire

În timp ce ne pregătim ghetuțele pentru Moș Nicolae, cele 4 cluburi Rotaract și Interact din Cluj-Napoca (Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Visio, Rotaract Samvs, Rotaract Cetățuie și a clubului Interact Cluj-Napoca;) lucrează împreună pentru a da startul celei de-a 7-a ediții a proiectului național, sub egida Rotaract “O Cană de Fericire”, care va avea loc în perioada 4-8 decembrie 2019, între orele 12:00-22:00 la Iulius Mall.

Acesta este un proiect caritabil  cu scopul de a implica comunitatea în nevoile ei și de a demonstra că împreună reușim să creăm lucruri minunate pentru societate.

“O Cană de fericire 2019” încearcă să va aducă din nou magia Crăciunului, în suflete, ca mai departe să poată să facă niște mămici aflate în dificultate să zâmbească.

În acest an ne-am unit forțele pentru a ajuta clinica “Dominic Stanca”. Așadar, profiturile obținute din cănile de fericire vor merge anul acesta spre Clinica Obstetrică Ginecologie “Dominic Stanca ” pentru a construi o secție nouă de internări de zi.

Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea comunității în care trăim. Ultimele ediții ale proiectului au avut drept scop aducerea zâmbetului pe chipurile copiilor din Iacobeni. Situația delicată în care se afla școala și spațiul de joacă al școlii s-a schimbat după ce cele 4 cluburi Rotaract au decis să dea o mână de ajutor și să reabiliteze școala înainte de începerea anului școlar 2018-2019.

Așadar, vă așteptăm între 4 și 8 decembrie la O Cană de Fericire Cluj-Napoca 2019, pentru a contribui împreună la oferirea unor condiții mai bune femeilor internate la clinica “Dominic Stanca” și să stăm de povești la o cană de vin fiert. Ce poate fi mai frumos de atât?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.