Oferim 1 abonament la Heart Festival

Oferim 1 abonament la Heart Festival, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in perioada 12 – 13 noiembrie 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Heart Festival.

Puteti lasa comentariile pana in data de 19 octombrie 2016, ora 10:00.

Festivalul de teatru initiatic Heart Festival isi propune sa aduca in peisajul cultural al Clujului un alt fel de teatru, in care esotericul se impleteste cu arta, limitele dintre om si scena sunt eliminate iar misticul isi face loc pe scena Casei de Cultura a Studentilor.

Este vorba de acea forma de arta care iti da fiori si in acelasi timp te pune pe ganduri, care foloseste simboluri, povesti de dragoste despre suflet. Un fel de teatru neobisnuit care vine din inima si iti da acel sentiment de “acasa”, de intoarcere intr-un timp si spatiu al sufletului in  care iti este usor sa te regasesti.

Festivalul se va desfasura sub forma unui concurs cu premii care vor fi acordate de un juriu format din actori si regizori consacrati. Astfel, vom trai impreuna cu actorii emotiile dinaintea premierii, sperantele prin care fiecare isi doreste sa isi depaseasca limitele si sa fie intr-o competitie cu el insusi, cu cea mai buna versiune a sa ca actor.

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de arta plina de originalitate, frumusete si mister, arta obiectiva, care te pune fata in fata cu tine insuti!

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 3 saptamani sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

11 comments

 1. Pentru ca lumea spirituala însăși este mirifica, iar prin aceste puneri în scenă sunt convinsa ca vom fi ghidați cu candoare sa ne descoperim scânteia din adâncul sufletului nostru. Demult aștept aceste zile și acest tip de festival.

 2. Pt o arta pozitiva care sa-mi dea o stare buna si sa ma ajute sa inteleg care sunt raspunsurile la intrebarile existentiale.
  Pentru diversitatea artistilor veniti din toate “colturile” tarii. Cu cat este mai diversificata abordarea artistica, pot percepe mai usor, ceea ce este unic si se repeta, esentialul.
  Pentru a ma delecta cu ambianta unui oras special, Cluj-Napoca: rafinament, originalitate, avangarda.

 3. Doresc sa particip pentru a descoperi valente noi in parcursul cautarii de sine, sa imi imbogatesc dezvoltarea personala cu insight-uri si conotatii iluminante, alaturi de sotia mea, care gusta si ea teatrul profund. 🙂

 4. Imi doresc sa merg la acest festival pentru ca prima mea reactie dupa ce am inceput sa citesc descrierea evenimentului a fost: “WOW! Imi place. Este un eveniment genial, o idee minunata. Si eu vreau sa merg!” Am rezonat instant cu ideea acestui eveniment pentru ca iubesc teatrul, este una din pasiunile mele. Mai mult decat atat, cand am citit ca va fi pusa in scena una din operele lui Mircea Eliade, care este scriitorul meu preferat si caruia i-am citit toate romanele si multe nuvele fantastice, am zis ca nu trebuie sa ratez acest eveniment. Mi se pare o idee inedita imbinarea stilului lui Mircea Eliade cu teatrul.

 5. Doresc sa particip pentru ca iubesc teatrul, ascult zilnic prin casa piese de teatru radiofonic atunci cand trebaluiesc, si sunt curioasa cum acest teatru initiatic, ce aduce nou fata de clasicii pe care ii ascult.

 6. Consider ca rezonez cu acest tip de eveniment, astfel ca as dori sa am oportunitatea de a participa.

 7. “Arta este bucuria sufletului de a patrunde legile universului”

 8. Doresc sa particip pentru a incuraja aceste echipe de actori minunati care si-au sacrificat timpul si energia in actual de creatie si de punere in scena a viziunilor lor pentru o lume mai buna, mai profunda, mai apropiata de planurile divine inalte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *