Oferim 1 abonament la Heart Festival, eveniment care se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor in perioada 12 – 13 noiembrie 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la Heart Festival.

Puteti lasa comentariile pana in data de 19 octombrie 2016, ora 10:00.

Festivalul de teatru initiatic Heart Festival isi propune sa aduca in peisajul cultural al Clujului un alt fel de teatru, in care esotericul se impleteste cu arta, limitele dintre om si scena sunt eliminate iar misticul isi face loc pe scena Casei de Cultura a Studentilor.

Este vorba de acea forma de arta care iti da fiori si in acelasi timp te pune pe ganduri, care foloseste simboluri, povesti de dragoste despre suflet. Un fel de teatru neobisnuit care vine din inima si iti da acel sentiment de “acasa”, de intoarcere intr-un timp si spatiu al sufletului in  care iti este usor sa te regasesti.

Festivalul se va desfasura sub forma unui concurs cu premii care vor fi acordate de un juriu format din actori si regizori consacrati. Astfel, vom trai impreuna cu actorii emotiile dinaintea premierii, sperantele prin care fiecare isi doreste sa isi depaseasca limitele si sa fie intr-o competitie cu el insusi, cu cea mai buna versiune a sa ca actor.

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de arta plina de originalitate, frumusete si mister, arta obiectiva, care te pune fata in fata cu tine insuti!

Castigatorul, va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 3 saptamani sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.