Oferim 1 invitatie dubla la concertul simfonic extraordinar cu Roman Kim

Oferim 1 invitatie dubla la concertul simfonic extraordinar cu Roman Kim, eveniment care se va desfasura in data de 5 noiembrie 2017 la Auditorium Maximum, de la ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la concertul simfonic extraordinar cu Roman Kim.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 31 octombrie 2017, ora 10:00.

Nonconformistul violonist Roman Kim și violoncelistul de origine clujeană Octavian Lup se întorc la Cluj. Împreună cu Orchestra Notes&Ties, dirijată de Jankó Zsolt, vor susține un concert cu lucrări de Ceaikovski (Aria lui Lenski din opera „Evgheni Oneghin” și Variaţiunile rococo pentru violoncel şi orchestră) și premiera mondială a Concertului pentru vioară și orchestră de Roman Kim. Concertul va avea loc duminică, 5 noiembrie 2017, de la ora 20, în Auditorium Maximum (Casa Universitarilor).

Adesea comparat cu Paganini, Roman Kim redefineşte virtuozitatea aşa cum o ştim. Născut în Kazahstan, şcolit la Moscova (elev al aceleiaşi profesoare care i-a descoperit pe Maxim Vengerov şi Vadim Repin: Galina Turchaninova) şi stabilit în Köln, este unul din cei mai captivanţi solişti ai generaţiei tinere. Roman Kim a făcut mai întâi senzaţie în mediul online prin video-urile postate pe YouTube, vizualizate de mii de persoane, înainte de a fi aclamat în mari săli de concert. Format în Moscova la clasa profesoarei Galina Turtschaninova, Roman Kim îşi continuă studiile la Universitatea de Muzică din Köln, la clasa cunoscutului pedagog Viktor Tetriakov. Cu ajutorul unei burse oferite de Fundaţia Mstislav Rostropovici, în perioada 2001-2008 s-a perfecţionat la cursurile de măiestrie susţinute de violonişti precum Maxim Vengerov, Midori Goto, Lewis Kaplan, Miriam Fried şi Gidon Kremer. Inspirat de viaţa şi creaţia compozitorului şi violonistului Niccolò Paganini, precum şi de a lui Jimi Hendrix, tânărul violonist încearcă să depăşească toate barierele tehnico-interpretative ale instrumentului prin abordarea unor lucrări clasice complexe dar şi prin transcrierea sau compunerea unor noi opusuri. După debutul său ca solist alături de Orchestra Filarmonicii din Köln, ziarul Kölner Stadt Anzeiger i-a surprins trăsăturile artistice în următoarele cuvinte: „În concert […] Kim a dat dovadă de o forţă magică ce i-a făcut pe ascultătorii Filarmonicii din Köln să sară de pe scaune. […] Nici un alt muzician nu este capabil să scoată atâtea sunete şi extravaganţe în cinci minute”.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul simfonic extraordinar cu Roman Kim

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

21 thoughts on “Oferim 1 invitatie dubla la concertul simfonic extraordinar cu Roman Kim

  1. pentru a asculta muzica buna si pentru a ma relaxa si deconecta de la problemele zilnice

  2. Wow! Pentru ca va fii vu siguranta un eveniment foarte tare!

  3. Pentru ca pare un concert interesant, cu un program bine gandit.

  4. Imi doresc sa ii ascult pe Roman Kim si Octavian Lup cantand impreuna.

  5. Mi-ar placea enorm sa ascult un asemenea concert. Ar fi ca o evadare subtila din cotidian/ zgomot si stresul zilnic

  6. Pentru muzica de calitate, si pentru a face o bucurie cuiva, multumesc

  7. Muzica este o fereastra spre absolut, delectarea care ne inalta deasupra mundanului pentru a ne purta spre inaltimele spiritului. Doresc sa degust acest concert simfonic, ce aduce o coloratura aparte in paleta evenimentelor culturale clujene de toamna.

  8. Pentru ca un concert de muzica simfonica e o experienta extraordinara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips