Oferim 1 invitatie dubla la Blues for Life

Blues for Life 24 noiembrie

Oferim 1 invitatie dubla la Blues for Life, eveniment care va avea loc in data de 24 noiembrie 2023, de la ora 19:00, la Zazen.      invitatie la Blues for Life  invitatie la Blues for Life 

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti unul dintre artistii care vor concerta in data de 24 noiembrie 2023 la Zazen,

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 16 noiembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Blues for Life by Cluj Blues Fest este un eveniment organizat de Asociația Clujul Cultural în colaborare cu Institutul Oncologic Cluj-Napoca și Societatea Română de Chirurgie Ginecologică și Oncologică.

În fiecare an, în România sunt diagnosticate cu cancer aproximativ 100.000 de persoane. Cancerul este o boală silențioasă, în majoritatea cazurilor manifestând simptome când deja se află într-un stadiu avansat, iar șansele de vindecare scad semnificativ. Dorim să contribuim la diminuarea efectelor bolii oncologice în România prin creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța screening-ului și a prevenției.

Accesul la concerte se face pe bază de bilet.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Blues for Life

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

29 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.