Oferim 1 invitatie dubla la Cluj Symphony Experience

Cluj Symphony Experience 22-24

Oferim 1 invitatie dubla in una dintre zile (la alegere) la Cluj Symphony Experience, eveniment care va avea loc in perioada 22-24 septembrie 2023, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca.                        Invitatie la Cluj Symphony 

Ce trebuie sa faceti:    

 

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti numele trupelor care vor urca pe scena in cadrul Cluj Symphony Experience.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 04 iulie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Clujul se pregătește pentru un mega eveniment! Cluj Symphony Experience aduce în acest an zeci de atracții pentru iubitorii de muzică.

Pe lângă concertele principale, programul Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe activități inedite și creative.

E vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony – concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

Primele 500 de abonamente sunt la preț redus de 299 lei doar până în 15 iulie: https://bit.ly/bilete-early-bird. Copiii cu vârsta până în 14 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de un adult.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Cluj Symphony Experience

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

50 comments

  1. Numele formatiilor participante la eveniment sunt: Cargo, Subcarpati si Alternosfera.

    1. Formațiile care vor cânta în cadrul Cluj Symphony Experience sunt Alternosfera, Cargo și Subcarpați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.