Oferim 1 invitatie dubla la concertul cameral Incontri/Rencontres/Encuentros, din cadrul Festivalului Cluj Modern

concertul cameral Concertante invitatii

Oferim 1 invitatie dubla la concertul cameral Incontri/ Rencontres/ Encuentros, din cadrul Festivalului Cluj Modern, eveniment care va avea loc in data de 05 aprilie 2022, de la ora 19:00, in sala Studio a ANMGD.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti a cata editie este cea din acest an a Festivalului Cluj Modern.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 02 aprilie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Festivalul bianual Cluj Modern va prilejui ipostaze ale acestei experiențe umane fundamentale, atât de specifice artei imponderabile dar pătrunzătoare în suflet a muzicii.

Tematica întâlnirii este prezentă în aproape fiecare concert. Un adevărat corolar ideatic se materializează în lucrările simpozionului intitulat ”Întâlniri inevitabile: globalism, cosmopolitism, aculturație”; tema incitantă a dezbaterii (dar și dispariția distanțelor în mediul on-line) aduce laolaltă voci de la Cambridge University, Harvard University, Hong Kong University – alături de reputați muzicologi români și din alte țări, inclusiv personalități de vârf precum președintele și vicepreședintele Societății Internaționale de Muzicologie.

„Incontri/Rencontres/Encuentros”

Ansamblul AdHOC, conducerea muzicală Adrian Pop

Lucrări de Luciano Berio, Laurent Petitgirard, Heitor Villa-Lobos, Edgar Alandia, Agustín Fernández, Sérgio Assad, Tudor Gliga, Tudor Feraru, Remus Georgescu

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul cameral Incontri/ Rencontres/ Encuentros, din cadrul Festivalului Cluj Modern

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize !

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *