Oferim 1 invitatie dubla la concertul Deep Purple, eveniment care va avea loc in data de 10 decembrie 2019, de la ora 20:00, la BT Arena.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti cine este organizatorul concertului Deep Purple de la Cluj – Napoca.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” sau orice fel de comentarii, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 06 decembrie 2019, ora 10:00.

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albumele de succes, precum “In Rock”(1970), “Machine Head” (1972), “Made In Japan” ( 1973) și melodiile “Smoke On The Water”, “Child In Time” și “Soldier Of Fortune” au propulsat trupa în topul vânzărilor globale.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi, mai ales după reeditarea albumului “Now WhatT?!”. Disc de Aur și Nr. ! în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La acestea se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum.

 

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul Deep Purple

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !