Oferim 1 invitatie dubla la concertul Holograf – Classic Rock

Holograf

Oferim 1 invitatie dubla la concertul Holograf – Classic Rock,  eveniment care va avea loc in data de 1 martie 2020, de la ora 19:30, la Casa de Cultura a Studentilor.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti care este melodia dumneavoastra preferata, cantata de cei de la Holograf.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” sau orice fel de comentarii, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 24 februarie 2020, ora 10:00.

Holograf – Classic Rock, un turneu national care aduce in orasul tau super hiturile Holograf.Unele dintre cele mai cunoscute hituri rock din muzica romaneasca sunt semnate de Holograf, asculta-le intr-un super concert cu ritmul rock-ului adevarat.

Autenticele acorduri de chitara si ritmuri de tobe, muzica neprelucrata electronic si povestile de dragoste adevarate intr-un super show – Holograf Classic Rock.

“ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, hituri Holograf cu care te reintalnesti in show-ul Classic Rock.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul Holograf – Classic Rock

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

64 comments

  1. “Sa nu mi iei niciodata dragostea” este melodia noastra pe care am dansat la nunta

  2. Cat de departe….. (visez si eu la premiu …… Doar ca e departe….)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.