Oferim 1 invitatie dubla la concertul Romantico, eveniment care va avea loc in data de 26 martie 2023, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor.        Invitatie concert Romantico

Ce trebuie sa faceti:    Invitatie concert Romantico

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti numele celor 2 artisti italieni care vor urca pe scena in cadrul concertul Romantico.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 21 martie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Veronica Liberati vine la Cluj-Napoca după prestația impresionantă pe care a avut-o la show-ul de televiziune Vocea României. Interpretarea piesei ”Bună seara, iubite!”, a Loredanei Groza și timbrul vocal special i-au impresionat pe toți cei patru jurați ai emisiunii.

Jonathan Cilia Faro a fost cel mai tânăr tenor care a susținut o audiție și, ulterior, s-a alăturat Polyphonic Pentagram Choir, dirijat de Maestrul Peppe Arezzo, la doar 14 ani. Doi ani mai târziu începea cariera solo a extrem de tânărului și talentatului artist: avea doar 16 ani. Primul său album, ”Always close to me”, s-a vândut în peste 100.000 de exemplare.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul Romantico

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!