Oferim 1 invitatie dubla la concertul sustinut de Paula Seling

Oferim 1 invitatie dubla la concertul sustinut de Paula Seling, eveniment care va avea loc in data de 21 decembrie 2019, de la ora 19:00, la Cinema Florin Piersic.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti cine este organizatorul concertului sustinut de Paula Seling la Cluj – Napoca.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” sau orice fel de comentarii, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 19 decembrie 2019, ora 10:00.

Una dintre cele mai spectaculoase si mai elegante voci din muzica romaneasca, Paula Seling, ajunge in doar cateva saptamani in toata tara cu o gala exceptionala cu colinde autentice romanesti si cantece de iarna.

Show-ul este conceput ca o intalnire cu toata familia, o celebrare a sarbatorilor care urmeaza sa vina, un moment in care sa ne reamintim bucuria de a darui si a primi.

“In copilarie, Craciunul era cea mai asteptata sarbatoare. Impreuna cu fratele, verisorii mei si copiii unor prieteni de familie, ne puneam la punct repertoriul de colinde si mergeam la colindat.

Imi amintesc ca iernile erau foarte grele, cu zapada mare si frig, dar asta nu ne impiedica  sa colindam tot satul. Si la noi veneau colindatori si “hitul” sarbatorilor era “Aseara pe-nserate” un colind superb  pe care il cant si azi, sub forma de “Poveste din Viflaim”.

In timp, am tot inregistrat colinde si, cantand-le, am inteles ca printre lucrurile pe care trebuie sa le fac, este sa duc povestea nașterii Lui Iisus mai departe, prin colindele pe care le interpretez. Este o sarcina foarte importanta pentru mine pe care o fac cu toata dragostea.

De aceea aștept cu sufletul la gura acest turneu in cadrul caruia voi incerca sa ofer publicului toate experientele traite in satul de la bunici, in copilarie”, spune Paula Seling.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la concertul sustinut de Paula Seling

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

33 thoughts on “Oferim 1 invitatie dubla la concertul sustinut de Paula Seling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips