Oferim 1 invitatie dubla la concertul trupei Taxi

Oferim 1 invitatie dubla la concertul trupei Taxi, eveniment care va avea loc in data de 24 octombrie 2019, de la ora 19:00, la Cinema Florin Piersic.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cum se numeste turneul pe care il sustine trupa Taxi in acest an.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 10 octombrie 2019, ora 10:00.

Acum 20 de ani, in 1999, Romania traia experienta unei eclipse de Soare, premier era Radu Vasile si presedinte Emil Constantinescu. Un dolar era aproape 18.000 lei vechi, nu intrasem inca in Uniunea Europeana, la festivalul de la Mamaia, castigau la sectiunea Slagare – Valahia cu “Banii si fetele” si Andre cu “Libera la mare”.

Intelegeti de ce a fost nevoie sa apara trupa Taxi?!

Sunt 20 de ani de cand Taxi e pe piata muzicala autohtona, ani in care au compensat nevoia publicului pentru muzica autentica, versuri inteligente si emotionante. Plus o atitudine sociala constanta si coerenta.

“Cele doua cuvinte”, “Aici sunt banii dumneavoastra”, “Ai închis marea in ochi”, “Mi-e dor si doare”, “Cainele comunitar”, “Jumatatea mea”, “Cineva, inaintea ta”, “Criogenia Salveaza Romania”, “Despre smerenie”, “Nu mai ești” sunt doar cateva dintre piesele Taxi pe care le-a fredonat o tara intreaga.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble concertul trupei Taxi

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

27 thoughts on “Oferim 1 invitatie dubla la concertul trupei Taxi

  1. Bună ziua, deci a câștigat cineva care a scris, teoretic, incorect numele turneului, dând cu “copy-paste” după 3 sferturi din ceilalți. Ok. Fain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.