Oferim 1 invitatie dubla la FISC Rooftop Edition

Oferim 1 invitatie dubla la FISC Rooftop Edition, eveniment care se va desfasura in data de 24 august de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un eveniment similar si de ce doriti sa mergeti la FISC Rooftop Edition.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 23 august 2017, ora 10:00.

Revenim în forță cu PRIMUL ROOFTOP MARATON de 3 ore de Stand-Up Comedy din EUROPA. Două reprize de râsete cu o pauză de 30 de minute într-o locație inedita: rooftop-ul parkingului Primăriei Cluj din centru.

Două generații de comedianți ne vor aduce zâmbetul pe buze , în prima parte Maria Popovici caștigătoarea celei de a 2-a ediții iUmor, Mincu și autorul bestsellerului din 2016 “Suge-o Ramona “, Andrei Ciobanu. A doua parte de umor va fi întreținută de 3 monștrii sacrii. Aceștia au fost printre primii care au pus bazele stand-up-ului în România: Teo, Vio și Costel.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la FISC Rooftop Edition

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

18 comments

 1. A trecut peste un an de la ultimul eveniment similar la care am fost si as vrea sa merg sa imi iau capsula de ras si buna-dispozitie intr-o locatie inedita.

 2. Ultima dată am fost acum 6 luni la un eveniment similar care nu a fost intr-o locație atât de interesantă. Și ca să citez din marii clasici ,,Fara stand-up viata e pustiu” 🙂

 3. Anul trecut am participat la un eveniment similar si abia astept sa-mi reincarc bateriile cu o portie sanatoasa de ras.

 4. Nu am mai fost la un astfel de eveniment. Vreau sa particip pentru ca mi se pare interrsant.

 5. Ultimul eveniment de genul la care am participat a fost in 14 martie a.c (StandUp Comedy cu Mincu si Maria Popovici). Imi doresc sa particip si la PRIMUL ROOFTOP MARATON deoarece consider ca este ceva inedit si mi-ar placea sa ii revad pe Maria si Andrei :).

 6. Niciodata nu am participat la un eveniment asemanator.
  De ce vreau sa particip? Pentru ca mi se pare o idee interesanta si vreau sa vad si eu cum este.

 7. Umorul este ceea ce ne ajuta sa infrumusetam viata, sa dam savoare zilelor. Imi doresc sa particip alaturi de sotia mea pentru a ne delecta cu o doza buna de ras.

 8. Fan dedicat al stand~up evenimente Atelierul de pizza, Winners,Che guevara e delectarea ideala

 9. Live inca nu am participat la un eveniment de stand-up, in shimb pe youtube urmaresc toate showurile de la Club99, si cred ca ar fii momentul sa ii vad si live

 10. Am fost atunci cand aveam bani. Acum nu am atat de multi, deci vreau sa castig gratis.

 11. Nu am mai participat la un astfel de eveniment. Vreau sa particip pentru ca mi se pare interesting, si ca locatie.

 12. Nu am fost niciodata pana acum,dar cu siguranta este o experienta aparte de netinut doar pentru tine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.