Oferim 1 invitatie dubla la Gala Tango Cazino

Oferim 1 invitatie dubla la Gala Tango Cazino, eveniment care se va desfasura la Opera Maghiara in data de 13 august 2017.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul Gala Tango Cazino.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 august 2017, ora 10:00.

Compania de Tango Cluj prezintă SOLO TANGO ORQUESTA (Moscova/Rusia) la..GALA TANGO CAZINO 2017…gala celui mai mare Festival Internațional de Tango Argentinian din România.

Vă invităm duminică, 13 august 2017, de la ora 20.00, la Opera Maghiară Cluj, să vedeți un show de tango argentinian pe muzică live cu 24 de artiști, muzicieni și dansatori din: Argentina, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Rusia, SUA, Turcia și România.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Gala Tango Cazino

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

15 comments

  1. Imi place dansul si muzica !! E ceva unic la noi , in Cluj , si imi doresc sa particip !

  2. Iubesc muzica, dar mai mult apreciez dansul. Este ocazia perfecta de a urmari un spectacol impresionant!

    1. Adresa de mail pe care ati completat-o este invalida. Pe viitor, lasati alta adresa de mail valida, daca mai participati la concursuri.

  3. Am o prietena caruia ii place foarte mult tango-ul si care m-a facut si pe mine sa-mi placa 🙂

  4. Mi-as dori sa castig aceasta invitatie pentru o prietena careia ii plac dansurile latino. Poate asa o impulsionez sa se si apuce de cursuri de tango.

  5. Am mai fost si la alte evenimente dedicate tangoului. Mi-au placut tare mult. Mi-as dori sa particip si la aceasta gala. Cred ca va fi minunata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.