Oferim 1 invitatie dubla la recitalul de pian Între Alb și Negru, eveniment care va avea loc in data de 24 noiembrie 2023, de la ora 18:30, la Sala Radio Cluj.    Invitatie la Între Alb și Negru  Invitatie la Între Alb și Negru

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti numele artistului care va sustine recitalul.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 noiembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Asociatia Culturală “Bogdan Ota”, în parteneriat cu Radio Cluj vă invită la un eveniment muzical unic în peisajul cultural românesc – recitalul de pian “Între Alb și Negru“, interpretat de talentatul pianist compozitor Bogdan Ota.

“Între Alb și Negru” nu este doar un regal muzical, ci și o meditație asupra naturii umane și a profunzimilor emoționale pe care muzica le poate atinge. Piesele compuse de Bogdan sunt adevărate povești sonore care vorbesc despre lumea interioară a artistului, dar și despre universul emoțional comun tuturor oamenilor.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la recitalul de pian Între Alb și Negru 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!