Oferim 1 invitatie dubla la Retro Party Romania, eveniment care va avea loc in data de 30 noiembrie 2022, de la ora 20:00, la BT Arena.    invitatie la Retro Party

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti numele unei piese interpretate de una dintre trupele care vin la Retro Party Romania si sa numiti un prieten cu care ati vrea sa mergeti la party.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 08 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Clujul se pregătește pentru o petrecere live de senzație! Hiturile care au răsunat în anii ‘70-’80 și în 2000 se ascultă și se dansează la Sala Polivalentă BT Arena.

Pe scenă vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Hara și trupa Boney M Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei Boney M, din care face parte o fostă componentă din formula originală. În plus, DJ Antenna va mixa cele mai iubite hituri retro.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Retro Party Romania

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!