Oferim 1 invitatie dubla la show-ul Patru la Purtare

Castigator invitatie Patru la Purtare

Oferim 1 invitatie dubla la show-ul Patru la Purtare, eveniment care va avea loc in data de 14 februarie 2023, de la ora 20:00, la Cinema Florin Piersic.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti cu cine mergeti, de obicei la stand-up comedy.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 09 februarie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Dacă și ție îți este dor de stand-up comedy, bucură-te de un show dinamic, adus de Bogdan Mălăele, care a făcut senzație la iUmor, și de Victor Băra. Adună-ți prietenii și vino să râzi alături de cei mai fresh #comedianți ai momentului.

Te-ai săturat de poantele obișnuite din comediile previzibile? Nu ai mai râs de foarte mult timp cu poftă? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci te invităm la un show senzațional la care vei râde cu lacrimi în mod compulsiv. Nu uita să-ți iei și gașca… pentru a râde împreună la show-ul Patru la Purtare!

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la show-ul Patru la Purtare

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!      Invitatie la Patru 

37 comments

  1. Bună ziua, multumesc de amabilitate și oportunitate, voi merge la stad up comedy cu soțul dacă voi câștiga invitația dubla, numai bineee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *