Oferim 1 invitatie dubla la Smida Jazz Festival

Oferim 1 invitatie dubla la Smida Jazz Festival (nu include camping, acces in parcare sau alte servicii) eveniment care se va desfasura în inima Parcului Natural Apuseni in perioada 25 – 27 august.

Ce trebuie  sa faceti

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 august 2017, ora 10:00.

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca. Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida.

În acest cadru natural feeric, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vom explora sunetele jazzistice emise de 9 grupuri:


GoGo Penguin – Marea Britanie
Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz – Norvegia
Tingvall Trio – Germania


Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda
The Kandinsky Effect – Franța
Sickpicnic – Ungaria

iordache – România
JazzyBIT – România
Trompetre – România

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Smida Jazz Festival

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

16 comments

 1. Ador jazz-ul si imi plac evenimentele organizate in mijlocul naturii, departe de zgomotul citadin

 2. Consider ca locatia inedita, precum si distributia din acest an, fac din eveniment unul de neuitat la care ar fi interesant sa fac parte.

 3. Mi-am chemat prieteni din Portugalia la Smida Jazz si stiu ca ii conving cu o invitatie dubla! The more, the merrier:)

 4. Vreau sa merg la Smida Jazz Festival pentru artistii care vor concerta. Mi-as dori tare mult sa ii ascult live intr-un decor exceptional.

 5. As dori sa merg pentru ca imi place muzica jazz, merg la astfel de concerte cat de des pot si in acelasi timp va fi o experienta unica intrun spatiu neconventional, departe de salile clasice pentru concerte.

 6. Imi place foarte mult muzica jazz, mi-ar face o deosebita placere sa o acult intr-un loc de vis.

 7. Intuitiv, sufletește simt sa merg la acest festival cu prietenul meu. Este o ocazie faina ptr noi de a ne întoarce la natura si muzică buna. Sa ne lăsăm inspirati si sa ne lepadam de rutina intr-o locație superbă precum Smida. Mulțumim organizatorilor ca au proiectat un eveniment atât de fain.

 8. Intuiția îmi transmite să mă duc. Dar de asemenea, cele două mari atracții pentru mine sunt muntele și muzica desfășurată în această natură.

 9. Imi doresc sa merg fiindca festivalul se petrece intr-un loc magic, plin de frumusete, cu aer curat, in care muzica jazz se potriveste perfect cu satul Smida. Consider ca acest festival are un rol important in a ne apropia de natura, si este un prilej excelent pentru a imi reaminti ca natura ne ajuta sa ne detasam de problemele cotidiene, iar faptul ca festivalul este pe ritm de jazz totul o sa fie mai fermecator si mai energic. Faptul ca avem un asemenea festival care are rolul de a ne incuraja sa fim mai aproapiati de natura dar si sa iubim jazzul ma incanta enorm si mi-ar placea enorm sa profit de minunatiile oferite de acest festival.

 10. Aș vrea să particip la acest eveniment unde muzica jazz întâlnește muntele pentru a trăi momente frumoase, pentru a îmi clădi amintiri într-un decor natural cu sunete de jazz. Dorința mea de a merge se datorează motivului că îmi place să merg la munte dar și fiindcă apreciez lucrurile simple și de calitate. De asemenea îmi place să întâlnesc culturi și generații diferite de oameni care știu să acumuleze tot ce e frumos de la viață.

 11. Îmi place muzica de orice gen,îmi plac festivalurile și îmi place distractia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.