Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul-dialog Față-Verso: O poveste de teatru, eveniment care va avea loc la Teatrul National, in data de 03 aprilie 2024, de la ora 19:00.                      Invitatie la Față-Verso Invitatie la Față-Verso 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cine este primul invitat al acestei serii de întâlniri?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 01 aprilie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Față-Verso. O poveste de teatru, proiect aflat la prima ediție, își propune să aducă în atenția publicului personalități artistice marcante pentru istoria culturală a Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, într-un spectacol-dialog menit să evidențieze atât poveștile profesionale și personale ale acestora, cât și pagini mai puțin cunoscute din istoria spectacolelor Teatrului.    Spectacolului-dialog Față-Verso  Spectacolului-dialog Față-Verso

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul-dialog Față-Verso: O poveste de teatru

Castigatorul va fi anuntat pe site, pe pagininile de Instagram si Facebook si va primi un mesaj pe Instagram cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la mesajului trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!