Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Gasca Zurli Te iubesc, Mami! – AMANAT

Gasca Zurli Te iubesc Mami

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Gasca Zurli Te iubesc, Mami!, eveniment care va avea loc in data de 15 martie 2020, de la ora 16:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti cine este creatoarea fenomenului Gasca Zurli.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” sau orice fel de comentarii, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 martie 2020, ora 10:00.

Te iubesc, Mami! este un manifest emoțional pe note muzicale, un reminder asupra rapidității cu care trece timpul și un îndemn, în același timp, pentru ca oamenii mari să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

Muzica este compusă de Cornel Sorian, iar regia clipului este semnată de Paul Diaconu.

Te iubesc, Mami! este piesa care dă titlul și celui mai nou spectacol marca Zurli ce se va juca, în premieră in București. Un altfel de spectacol în care personajele din Gașca Zurli interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi ori să țină pasul coregrafiilor.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul Gasca Zurli Te iubesc, Mami!

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

14 comments

  1. Mirela Retegan.
    Dar se mai tine?…conform decizie Guvernului de ieri?!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *