Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul The King’s Singers

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul The King’s Singers, eveniment care se va desfasura in data de 3 octombrie 2017 la Auditorium Maximum, de la ora 19:00.

 

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul The King’s Singers.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 septembrie 2017, ora 10:00.

The King’s Singers a luat ființă oficial la 1 mai 1968, atunci când și-au făcut debutul londonez la Queen Elizabeth Hall. Grupul avea în componență absolvenți ai studiilor corale de la King’s College din Cambridge care, imediat după succesul de la Londra, au început colaborările cu instituții de prestigiu precum BBC, companii de discuri, și chiar compozitori contemporani și aranjori care au contribuit la lărgirea și îmbogățirea repertoriului interpretat. Anii ’70 au adus numeroase concerte în Marea Britanie și Europa, dar anul 1972 a fost cel care a marcat succesul lor mondial, printr-un turneu de 35 de concerte în Australia, Noua Zeelandă, concerte în Africa de Sud, Canada și America.

În ultimii 48 de ani The King’s Singers au interpretat mii de concerte în întreaga lume, în unele din cele mai celebre săli de concert, de la Royal Albert Hall, Londra la Opera House din Sydney și Carnegie Hall din New York. Câștigători ai două premii Grammy, un Emmy și un loc de onoare în ”The hall of Fame” al revistei Gramophone, The King’s Singers sunt ambasadori ai excelenței muzicale pe întreg mapamondul. Noutatea pe care a adus-o ansamblul a capella The King’s Singers în anii ’70, a fost celebrarea muzicii pop, nu doar a celei clasice, o muzică neabordată până atunci de ansamblurile corale. Această trăsătură și-au păstrat-o și cultivat-o până în zilele noastre, astfel că repertoriul celor șase cântăreți include numeroase lucrări din diverse genuri, special aranjate pentru ei. Mai mult decât atât, ansamblul a colaborat în permanență cu compozitori contemporani precum Sir John Tavener, Toru Takemitsu, John Rutter, Luciano Berio, Nico Muhly, György Ligeti și Eric Whitacre. Grupul vocal The King’s Singers și-a asumat misiunea de a răspândi bucuria interpretării vocale, astfel că susțin și ateliere și cursuri de măiestrie în lume în fiecare sezon.

 

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul The King’s Singers

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

13 thoughts on “Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul The King’s Singers

 1. Vreau sa merg la The King’s Singers pentru ca nu am fost niciodata la un concert a capella.

 2. Imi doresc sa vad un spectacol “altfel”, si imi plac britanicii!

 3. De ce vreau sa merg sa ii vad pe King’s Singers?

  In primul rand, experienta unui concert live e inegalabila, mai ales ca niciun concert al vreunui artist nu seamana cu celelalte.
  Pe langa asta, amintirile sunt nepretuite si cu siguranta ma vor urmari o viata intreaga.

  Accapella,here I come 😀

 4. Un asemenea concert ar fi un veritabil pansament pt suflet

 5. Imi doresc sa vad ceva nou in Cluj ce nu am mai vazut si auzi.

 6. Îmi doresc să ajung la ei la concert de câțiva ani. Faptul că vin exact la Cluj, e ca un dar. Însă darul ar fi și mai mare dacă aș câștiga o invitație 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.