Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Motanul Incaltat

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Motanul Incaltat, eveniment care se va desfasura in data de 18 noiembrie 2017 la Opera Nationala Romana, de la ora 11:00.

Ce trebuie  sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este povestea dvs. preferata.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 noiembrie 2017, ora 10:00.

Operă pentru copii în trei acte și un prolog, pe un libret de Tudor Mușatescu și Nina Stoiceva, inspirată din basmul omonim de Charles Perrault

Cu adevărat receptivi la curiozitatea și energia care caracterizează vârsta copilăriei, realizatorii acestei producții – regizorul Traian Savinescu, dirijorul Adrian Morar și scenograful Viorica Petrovici – și-au propus să aducă în fața micilor spectatori, dar și a părinților sau bunicilor, opera Motanul Încălțat a lui Cornel Trăilescu, în ipostaza unui spectacol de teatru în teatru. Astfel, povestea istețului Motan Cotoșman este prezentată familiei regale de către o trupă de actori ambulanți, în onoarea micului prinț. Nu doar nobilii de pe scenă vor lua parte la minunatul act artistic, ci și cei mici din sala de spectacole a Operei Române Clujene, urmărind scene care se fac și se desfac în ritm alert, chiar jucăuș și la vedere și devenind – chiar la modul pasiv – complici ai acestuia.

Artiștii noștri dau viață și sunet lumii de basm în care Motanul – alias ,,Cotoșman” – își transformă tânărul ,,stăpân” și prieten – pe Ionică – în voievod. Reușește acest lucru abia după ce salvează viața Împăratului, a slujitorilor ținuți captivi de către Marele dregător, păcălește Căpcăunul, îi obține lui Ionică un castel și îi aduce o soție – pe frumoasa Domniță. La nunta din finalul basmului iau parte și Albă-ca-Zăpada, cei șapte pitici, Scufița Roșie, lupul, Capra cu trei iezi, Ileana Cosânzeana și al ei Făt-Frumos. Bucuria este pentru toți!

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul Motanul Incaltat

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.