Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul O Noapte Furtunoasă

Invitatie la spectacolul O Noapte Furtunoasă

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul O Noapte Furtunoasă, eveniment care va avea loc in data de 30 septembrie 2023, de la ora 19:00, la Teatrul National Cluj-Napoca.     Invitatie la spectacolul O Noapte 

Ce trebuie sa faceti:    

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti de ce ati dori sa mergeti la spectacolul O Noapte Furtunoasă.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 25 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

La o distanță de aproape un secol și jumătate de la prima reprezentație a Nopții furtunoase, textul lui Caragiale atrage cu aceeași intensitate actorii, regizorii și publicul românesc. Și de multe ori, această atracție nu vine din dorința de modernizare, de aducere în prezent a situațiilor de cuplu, sociale sau politice, zugrăvite fără milă de umorul și sarcasmul caragialian, ci tocmai din savoarea acelei epoci, care patinează imaginea eternului român, creând distanța necesară pentru declanșarea mecanismului comic cu atât mai frenetic cu cât încercăm să fugim de această imagine – inseparabilă umbră a noastră.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul O Noapte Furtunoasă

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

9 comments

  1. As dori sa vad spectacolul deoarece sunt convinsa ca o sa ma relaxeze, o sa ma binedispuna si o sa ma incarc cu energie pozitiva.

  2. As dori sa văd acest spectacol pentru ca sunt un mare iubitor de Caragiale și cred ca și aceasta opera pusă in scena va fi o comoara.

  3. As dori sa merg la spectacol deoarce este cu siguranta o tema actuala, asa cum sunt scrierile lui Caragiale, povestita cu umor.

  4. Imi place sa merg la teatru, dar nu am vazut inca aceasta piesa in aceasta distributie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.