Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Săptămâna Patimilor

Castigator invitatie Săptămâna Patimilor

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Săptămâna Patimilor, eveniment care va avea loc in data de 08 si 09 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul Maghiar de Stat.        Invitatie la Săptămâna Patimilor

Ce trebuie sa faceti:    

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti care este numele corului care sustine spectacolul Săptămâna Patimilor.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile PANA in data de 28 martie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Actorii Corneliu și Pavel Ulici vor întregi firul epic al montării cu texte sacre și universale, iar peste 1.000 de copii din corurile Programului Național Cantus Mundi vor cânta la spectacol.

Regia și scenariul Spectacolului Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor” sunt semnate de Emil Pantelimon, decorurile de Vladimir Turturica, iar design-ul de lumini aparține lui Alin Popa. Dorin Popovici crează video mapping-ul, iar Gabriel Scîrlet semnează regia muzicală.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul Săptămâna Patimilor

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!

26 comments

  1. Este vorba despre Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin. De asemenea peste 1.000 de copii din corurile Programului Național Cantus Mundi vor cânta la spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.