Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Scorpia neîmblânzită

Scorpia neîmblânzită 10

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul Scorpia neîmblânzită, eveniment care va avea loc la Teatrul National, in data de 10 noiembrie 2023, de la ora 19:00. 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu la postarea noastra de pe Instagram https://www.instagram.com/p/CzDkpQQstEJ/ in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la spectacolul Scorpia neîmblânzită

Sa ne urmariti printr-un Follow pe pagina noastra de Instagram https://www.instagram.com/ilikeclujevenimentecluj/

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, sau pe site inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 06 noeimbrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Când spunem Îmblânzirea scorpiei, mulți dintre noi ne gândim la o poveste de dragoste cu năbădăi între Petruccio și Caterina, cuplul cunoscut din opera lui William Shakespeare: Caterina este o femeie pe care nimeni nu o curtează pentru că e prea vulcanică și rea de gură, Petruccio este un bărbat care, avid după averea fetei, e decis să o obțină cu orice preț. Pe parcurs dinamica dintre ei se schimbă și – în varianta idilică a poveștii – cei doi devin un cuplu solid. Dar mai poate o poveste dintre un bărbat și o femeie de la 1600 să fie spusă la fel și în 2023? Căutând răspunsul la această întrebare, spectacolul devine un spațiu de confruntare între bărbați și femei, între teatrul clasic și teatrul contemporan, între idei conservatoare și idei progresiste, având în centru povestea lui Shakespeare. Pornind de la rescrierea piesei originale de către autoarea contemporană Maria Manolescu, regizoarea Leta Popescu creează scenariul de spectacol în manieră personală, ilustrând, într-un cadru de teatru în teatru, dinamica masculin-feminin pe mai multe niveluri.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Spectacolul Scorpia neîmblânzită

Castigatorul va fi anuntat pe site, pe pagininile de Instagram si Facebook si va primi un mesaj pe Instagram cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la mesajului trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!