Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul West meets East

Oferim 1 invitatie dubla la spectacolul West meets East, eveniment care se va desfasura in data de 7 octombrie 2018 la Sala Auditorium Maximum, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce va doriti sa mergeti la spectacolul West meets East.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDRP).

Puteti lasa comentariile pana in data de 03 octombrie 2018, ora 10:00.

Povestea “West meets East” continuă!

O nouă întâlnire la nivel înalt între muzica clasică a Indiei și cea românească, în spiritul proiectului “West meets East”, inițiat în 1967 de Ravi Shankar și Yehudi Menuhin.


După turneul sold out din 2017, Alexandru Tomescu, alături de echipa de artiști din India, vă invită să descoperiți noi pagini inedite din creația lui Ravi Shankar și George Enescu, alături de ragas-uri indiene ȘI, delicatesa acestui turneu, piese românești consacrate rescrise pentru instrumente muzicale indiene.

Veți avea ocazia să ascultați o muzică rară, prea puțin cântată în țara noastră, dar și de a vă convinge o dată în plus de spiritul universal al muzicii noastre naționale.

În 2017 publicul romanesc a ascultat o muzica nemaiauzită de 50 de ani, restituită din arhive: prima fuziune între muzica clasică indiană si cea occidentală.

În acest an, vă veți delecta redescoperind piese românești cunoscute, cântate la vioară, sitar, tabla și bansuri. Udhai Mazumdar, elev al lui Ravi Shankar, va duce mai departe opera maestrului său, recompunând spre bucuria noastră și provocându-ne să ghicim despre ce piese din repertoriul românesc este vorba.

Vom avea plăcerea să revedem echipa cu care Alexandru Tomescu ne-a încântat și anul trecut:

Udhai Mazumdar la tabla (percuții indiene), a fost format ca muzician în tradiția milenară indiană, locuind împreună cu maestrul și avându-le colege de generație pe Anoushka Shankar și pe Norah Jones. L-a însoțit pe Ravi Shankar în concerte memorabile pentru Familiile Regale Britanică și Suedeză, și a cântat alături de Zakir Hussain la concertul aniversării de 75 de ani a maestrului său. A concertat în India, Franța, Italia, Elveția, Germania, Ungaria, România, Rusia, Ucraina, Mongolia, Vietnam și Indonezia.

Udhai Mazumdar va fi însoțit de discipolii săi, Rohan Dasgupta la sitar și Bhaskar Das la bansuri (flaut de bambus).

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la spectacolul West meets East

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

20 comments

 1. Imi doresc sa merg la acest spectacol deoarece este o muzica placuta sufletului meu

 2. A-l avea ca invitat pe celebrul Alexandru Tomescu alaturi de artisti orientali e o mare provocare , o experienta unica si inaltatoare

 3. Îmi doresc să particip la acest concert în primul rând pentru a-l revedea pe Alexandru Tomescu și, în al doilea rând, pentru o viziune interpretativă care intrigă, a unor piese românești la instrumente muzicale indiene.

 4. Mi-aș dori să particip la acest eveniment pentru că, de când eram mică și urmăream filme sau seriale indiene alături de familie, mereu m-au fascinat scenele muzicale și mi s-au părut foarte armonioase și pline de veselie. Iar spectacolul acesta, prin reinterpretarea unor piese românești în stilul indian, aduce o idee nouă, ceva inedit la care m-aș bucura să asist. 🙂

 5. Imi doresc sa particip la acest eveniment pentru ca nu am fost niciodata la un melanj cultural de aceasta anvergura si consider ca va fi ceva deosebit sau cel putin nou pentru mine.

 6. Mi-ar plăcea să am ocazia de a merge la acest spectacol împreună cu cea mai bună prietenă a mea, sora mea, deoarece prin muzică ne exprimăm cel mai bine emoțiile și trăirile. Cu ocazia aceasta aș putea și să îi ofer surorii mele un cadou de ziua ei.

 7. Imi doresc sa construiesc o cultura solida in plan muzical fiului meu in varsta de 5 ani, mi-ar placea sa poata participa la cat mai multe evenimente culturale diverse pentru stimularea intelectului lui.

 8. Nu l-am audiat în direct niciodată pe domnul Tomescu, de asemenea interpretarea artiștilor indieni cred ca va aduce ca rezultat un spectacol extrem de interesant, ar fi un câștig cultural personal.

 9. Va fi o experiență muzicală interesantă, din toate punctele de vedere. Apreciez multiculturalismul în arte, iar acest eveniment va putea confirma asteptarile. Cu toții sunt artiști de talie înaltă, e doar un motiv in plus. Muzica vorbește de la sine, mulțumesc.

 10. Imi doresc sa merg la spectacol caci imi place foarte mult genul acesta de muzica.

 11. Îmi doresc să merg la acest spectacol fiindcă sunt pasionată de diferitele culturi ale lumii. Anul acesta am avut deosebita onoare să fac cunoștință cu un cuplu din India, și cu ajutorul acestui eveniment aș dori să învăț și mai mult despre cultura lor.

 12. Doresc sa particip la acest eveniment deoarece ador muzica de calitate, mi-ar placea foarte mult sa redescopar piese romanesti si sa ma las placut surprinsa de acorduri mai rar intalnite..

 13. Imi dorsc sa merg la acest spectacol, pentru ca mi se pare o experienta inedita , unde pot sa inteleg si sa cunosc o cultura noua.

 14. As dori din suflet să particip la acest concert în primul rând pentru a-l revedea pe celebrul Alexandru Tomescu și, în al doilea rând pentru ineditul aducerii laolalta, a intalnirii surprinzatoare a muzicii clasice (si a instrumentelor) a “Vestului cu Estul” 🙂

 15. Imi place sa descopar tot felul de evenimente muzicale inedite in Cluj si sper sa am ocazia sa participl la acest concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.