Oferim 1 invitatie dubla la We Love Retro, eveniment care va avea loc in data de 04 noiembrie 2023, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă BT Arena.      invitatie la We Love Retro  invitatie la We Love Retro 

Ce trebuie sa faceti:        invitatie la We Love Retro

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti care este melodia voastra preferata din anii `90 și 2000.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 25 octombrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Pe 4 noiembrie 2023, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Primele 2.000 de bilete vor avea prețuri promoționale care pornesc de la 139 lei + taxă de ticketing.

Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianulDanzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum “It feels so good”, “Sky” sau “Alive” vor fi pentru prima dată la We Love Retro.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la Retro Party Romania 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de catre noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize!