Oferim 1 invitatie dubla la We Love Retro,  eveniment care va avea loc in data de 23 noiembrie 2019, de la ora 21:00, la BT Arena.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu, in formularul din josul paginii, in care sa ne spuneti care este artistul sau formatia preferata dintre cei prezenti anul acesta la We Love Retro.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 noiembrie 2019, ora 10:00.

Cel mai mare eveniment de muzică retro din România,We Love Retro, revine la Cluj Napoca pe data de 23 noiembrie 2019, la Sala Polivalentă. De 6 ani Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare retro party, iar anul acesta faniilor We love retro , li s-a pregatit o  noua surpriza: mai multi artisti , mai exact 7 dintre cei mai mari artiști ai anilor 90 vor urca pe scena din Cluj.

 A doua veste buna este ca iubitorii muzicii retro pot cumpăra acum bilete la prețuri reduse, de Early Bird, începând de la 79 lei.

Din din 2014, We Love Retro a readus în prim-plan experiența retro, devenind rapid unul dintre cele mai importante evenimente ale orașului Cluj-Napoca. Dacă în 2018 peste 10.000 de fani ai muzicii retro au dansat până la răsărit pe muzica a cinci dintre cei mai faimoși artiști retro, în frunte cu C.C. Catch, în 2019 :Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project promit un show de zile mari, ce te va ține în priză pe ritmurile retro!

Iancu Șerbănescu, director proiect  We Love Retro:” In fiecare an ne straduim sa venim cu surprize, sa aducem imbunatatiri  evenimentului astfel incat fanii comunitatii We Love Retro sa aiba parte de o experienta inedita an de an,anul acesta am marit numarul aristilor,care vor urca pe scena.”

Cum se va desemna castigatorul invitatiei duble la We Love Retro

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !