Oferim 1 invitatie simpla la Conferinta ITCamp 2018

Oferim 1 invitatie simpla la Conferinta ITCamp 2018, eveniment care va avea loc la Grand Hotel Italia, in data de 7-8 iunie.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce reprezinta pentru dumneavoastra ITCamp.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Puteti lasa comentariile pana in data de 25 mai 2018, ora 10:00.

Misiunea ITCamp este de a oferi o conferință premium de comunitate pentru profesioniștii IT și companiile din regiune. O conferință în care programatorii, testerii, administratorii de sistem, pe de o parte, și managerii IT și persoanele de decizie, pe de altă parte, găsesc o adevărată valoare în a petrece două zile pline de conținut tehnic și de business prezentat în profunzime și o mulțime de oportunități de networking.

Comunitatea ITCamp și Avaelgo organizează cea de a opta ediție a Conferinței ITCamp în perioada 7-8 iunie 2018 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 63 de ore de conținut tehnic, prezentate de 45 de speakeri internaționali și locali. Între aceștia, șapte experți cu titlul de Microsoft Regional Director(Tim Huckaby, RD, Magnus Mårtensson, RD și MVP, Mihai Tătăran, RD și MVP, Andy Cross, RD și MVP și Andrea Saltarello, RD și MVP, Marcel Zehner, RD și MVP, Carsten Rachfahl, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și alți experți recunoscuți pe plan internațional ca și speakeri de succes: Mete Atamel, Developer Advocate la Google; Jayson Street, Infosec Ranger la Pwnie Express; Andrea Martorana Tusa, BI Specialist la Widex, Thomas Maurer, Technology Lead la itnetX și mulți alții.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei simple la Conferinta ITCamp 2018

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

5 thoughts on “Oferim 1 invitatie simpla la Conferinta ITCamp 2018

  1. IT Camp reprezinta o oportunitate deosebita pentru dezvoltatorii software de a lua contact cu trendurile industriei, de a realiza conexiuni cu alti profesionisti si a face parte dintr-o comunitate dinamica si pasionata de IT. Nivelul prezentarilor din aceasta conferinta este cu mult peste nivelul celorlalte conferinte la care am participat.

  2. Oportunitatea de a fi la zi cu noile tendinte in materie de tehnologii

  3. IT Camp e locul perfect sa afli informatii noi despre diverse teme si tehnologii,plus ca poti interactiona cu alti oameni din domeniu

  4. Mi-as dori sa-i ofer aceasta invitatie sotului meu care e programator si s-ar bucura mult sa poata participa la eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.