Oferim 1 invitatie simpla la Ecstatic Dance – Stand tall

Oferim 1 invitatie simpla la Ecstatic Dance – Stand tall, eveniment care va avea loc la Urania Palace, in data de 26 ianuarie, de la ora 18:00.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare: Ce reprezinta dansul pentru dumneavoastra?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 ianuarie 2017, ora 10:00.

Ecstatic Dance este o cu totul altfel de petrecere, un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, în timpul căruia nu se vorbește, iar consumul de alcool, tutun și droguri este interzis.

Corpul devine un instrument de comunicare, dansul si mișcările spontane având rolul de a manifesta trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance Cluj-Napoca este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

După o scurtă vacanță, revenim plini de energie, cu mult chef de mișcare și bineînțeles, cu idei noi pentru un nou an de Ecstatic Dance Cluj-Napoca.

Dacă anul trecut am fost inspirați de animale de putere și ne-am conectat la o parte din caracteristicile lor, anul acesta am ales să ne lăsăm inspirați de elemente sau fenomene ale naturii cu scopul de a descoperi în noi anumite trăsături ale acestora și de a deveni conștienți de corespondența ce există între natura exterioară și natura umană, „interioară”.

Cum se va desemna castigatorul invitatiei simple la Ecstatic Dance – Stand tall

 

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

4 comments

  1. Dansul imi aminteste de tinerete ce poti sa-ti doresti mai mult decat amintiri placute!

  2. Pentru mine dansul e o forma de exprimare, uneori chiar de eliberare a tensiunilor/gandurilor acumulate in timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *