Oferim 1 invitatie simpla la proiectia Condiment iute, din cadrul festivalului Namaste India

Condiment iute invitatie

Oferim 1 invitatie simpla la proiectia Condiment iute, din cadrul festivalului Namaste India, eveniment care va avea loc la Cinema Arta, in data de 17 martie 2022, de la ora 17:30,

Ce trebuie sa faceti  

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cat timp a trecut de cand ati fost ultima data la un film.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 martie 2022, ora 10:00. 

Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Într-un sat izolat din India de dinaintea independenței, „Subedar”, colectorul de taxe, agentul puterii coloniale, sosește cu trupa sa de soldați și cu aura autorității. La sărbătoarea din sat în cinstea sa el observă o femeie frumoasă și plină de spirit, Sonbai, al cărei soț este plecat în oraș la muncă. Subedar o dorește pe Sonbai. Sonbai îi respinge avansurile, scapă din ghearele lui și se refugiază în fabrica locală de mirodenii unde lucrează cu alte femei, măcinând ardei iute. Bătrânul paznic al fabricii, dându-și seama de situație, blochează porțile uriașe și refuză să o predea pe Sonbai soldaților. Pentru Subedar aceasta este o provocare la adresa autorităţii sale; trebuie să aibă femeia cu orice preț. Îl cheamă pe proprietarul fabricii și pe șeful satului și le cere ca taxă pe Sonbai, amenințându-i cu distrugerea întregii comunități dacă dorința nu îi e îndeplinită. Satul devine total polarizat. Merită oare onoarea unei femei toate problemele?

Cum se va desemna castigatorul invitatiei simple la proiectia Condiment iute, din cadrul festivalului Namaste India

Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook si va primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acesta are termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

7 comments

  1. Din pacate nu prea am apucat sa merg in pandemie..ma deprima sala aproape goala….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.