Oferim 10 invitatii duble la Cluj Wedding Style 2022

Cluj Wedding Style 18-20 noiembrie

Oferim 10 invitatii duble la Cluj Wedding Style 2022, eveniment care va avea loc la Amiral Events & Style, in perioadaa 18-20 noiembrie 2022.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la Cluj Wedding Style 2022.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 02 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Cele mai importante firme din domeniul organizării nunților din Transilvania și nu numai ,vă așteaptă să vă prezinte în avanpremieră trendurile în materie de nunți pentru anul 2023.  Cluj Wedding Style –  Cluj Wedding Style –

Doar facandu-ne o vizita la targul de nunti ,puteti castiga la tombola,1 rochie de mireasa in valoare de 5.000 lei oferita de Salon Dya sau un costum de ceremonie oferit de Manolli Tailoring!

Rochia perfectă de mireasă o găsiți doar la târgul nostru!

Vă invităm să probați și să alegeți din peste 1.000 de rochii de mireasă – avanpremieră 2023!

Vă garantăm că târgul nostru este un mod excelent de a afla de la experții din domeniul nunților ceea ce este la modă și de a găsi raspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți.

Veniți alături de noi între 18-20 noiembrie și nu ratați ofertele speciale!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Cluj Wedding Style 2022

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

15 comments

 1. Urmeaza sa avem nunta peste 2 ani asa ca acest targ este locul in care putem gasi furnizorii potriviti

  1. Imi doresc sa particip deoarece eu cu logodnicul meu planuim nunta noastra si am vrea sa intram in contact cu niste furnizori. Si vreau sa imi gasesc rochia perfecta pentru nunta

 2. Îmi doresc să particip la Cluj Wedding Style 2022 deoarece eu și logodnicul meu plănuim sa ne căsătorim și ar fi o ocazie excelenta pentru a ne organiza mai bine și a intra in contact cu mai multi furnizori de servicii de nunți. De asemenea, visez sa îmi găsesc rochia perfecta de mireasa la acest eveniment ❤️

 3. Mi-as dori sa castig pentru a putea oferi invitația unor prieteni care au nunta anul urmator.

 4. Particip la acest concurs pentru colega mea cea mai buna de munca…care anul acesta a facut cununia civila si urmeaza sa-si planifice nunta.
  Participarea la acest eveniment ii va usor munca in planificarea si organizarea nuntii si va fi o surpriza deosebita ptr ea !

 5. Vreau sa vad noutati minunate si furnizori fantastici pentru a lua cele mai extraordinare decizii ca sa fie super bucuroasa.
  Happy is the man who finds a true friend, and far happier is he who finds that true friend in his wife. 😀

  1. Puteti lasa comentariile pana in data de 02 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.