Oferim 10 invitatii duble la concertul BZN

Oferim 10 invitatii duble la concertul BZN, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 22 iunie 2019, de la ora 20.00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand s-au pus bazele formatiei BZN.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 iunie 2019, ora 10:00.

Jan Keizer & Anny Schilder, adevarti ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi facuta cunoscuta oriunde vom merge in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii la concertul de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

 “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri  BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

In urma cu doi ani, BZN s-a gasit in turneu in Africa de Sud si au sustinut peste 100 de concerte in Belgia si Olanda. Tot in 2017, au calatorit in Grecia alaturi de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul BZN

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

50 comments

  1. BZN??? … … tineretea mea, linistea mea, sperantele mele de adolescent optimist si increzator…
    Dupa care a inceput viata adevarata…

  2. In vara lui 1965 se pun bazele formatiei BZN, iar în 1966 își încep cariera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *