Oferim 10 invitatii duble la Wedding Style 2023

Wedding Style 20-22 ianuarie

Oferim 10 invitatii duble la Wedding Style 2023, eveniment care va avea loc la Amiral Events & Style, in perioadaa 20-22 ianuarie 2023.        invitatii la Wedding Style 2023 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce data ati ales pentru organizarea nuntii dvs.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile PANA in data de 12 ianuarie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Cele mai importante firme din domeniul organizării nunților din Transilvania și nu numai, vă așteaptă să vă prezinte în avanpremieră trendurile în materie de nunți pentru anul 2023.

Rochia perfectă de mireasă o găsiți doar la târgul nostru!
Vă invităm să probați și să alegeți din peste 1.500 de rochii de mireasă – avanpremieră 2023

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Wedding Style 2023

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *