Oferim 10 invitatii simple la concertul sustinut de Andra – Vis de iarna

Vis de Iarnă

Oferim 10 invitatii simple la concertul sustinut de Andra – Vis de iarna, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 23 decembrie 2022, de la ora 19:00.      Invitatii la Andra – Vis de iarna

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este piesa preferata din repertoriul Andrei.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 05 decembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Andra aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă. Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și, a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului.

Nu este prima oară când Andra urcă pe scenă în luna decembrie cu un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. În 2016 și în 2017, ea a concertat la Ateneul Român în beneficiul Fundației Hopes and Homes for Children, iar în 2019, artista a invitat publicul la Opera Română in beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul sustinut de Andra – Vis de iarna

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

87 comments

  1. Inegalabila IN NOAPTE MA TREZESC!
    Prima melodie a Andrei… ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.