Oferim 10 invitatii simple la Crosul lui Mos Craciun

Oferim 10 invitatii simple la Crosul lui Mos Craciun, eveniment care va avea ca punct de pornire Piata Unirii, in data de 17 decembrie 2016, ora 16:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cine sunt beneficiarii fondurilor din cadrul evenimentului?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de  14 decembrie 2016, ora 10:00.

La aceasta competitie pot participa tinerii peste 14 ani si adultii.

Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scoiilor din proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ ( worldvision.ro).

Proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ le ofera copiilor din mediul rural, cu rezultate meritorii, sansa de a-si continua studiile dupa absolvirea ciclului gimnazial. Bursa lunara le acopera copiilor fara posibiltati materiale cheltuielile de transport, cazare, masa sau rechizite, precum si sedinte de consiliere si activitati de dezvoltare personala. Din 2008 incoace, proiectul,, Vreau in clasa a noua’’ a sustinut peste 1000 de elevi din mediul rural.

Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la data de desfasurare a Competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata), preferabil de culoare rosie sau costumati in personaje specifice Craciunului.

Cum se vor desemna castigatorii celor 10 invitatii simple la Crosul lui Mos Craciun

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

13 comments

  1. Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scoiilor din proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ sustinut de World Vision.

  2. Toate fondurile rezultate in urma organizarii Evenimentuluii, vor fi donate exclusiv copiilor selectati in cadrul programului,,Vreau in clasa a noua’’.
    Vor fi ajutati copii din mediul rural din judetul Cluj, care nu au parte de sustinere financiara, care au luat examenul de capacitate si sunt motivati sa isi continue studiile la liceu.

  3. Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scoiilor din proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ sustinut de World Vision.

  4. Toate fondurile colectate din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scoiilor din proiectul ,,Vreau in clasa a noua’’ sustinut de World Vision.

  5. Toate fondurile din taxa de participare vor fi directionate catre sustinerea cu burse a scolilor din proiectul “vreau in clasa a noua”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.