Oferim 12 invitatii simple la Baricada Folk. eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj – Napoca, in data de 08 noiembrie 2022, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti artistul preferat pe care asteptati sa il vedeti la Baricada Folk.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 24 octombrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic… A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității! Baricada Folk – ritmuri  Baricada Folk – ritmuri

Baricade de cântec și poezie printre oameni cu Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, Ocru (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) și Ovidiu Mihăilescu. O întâlnire memorabilă cu muzica folk de ieri și de azi! Împreună, prin cântec și poezie, creștem generații!

… Veșnică este secunda din noi (Mircea Baniciu), Ne mai vedem din când în când(Nicu Zotta), Când trăiești și respiri în culori (Ovidu Mihăilescu), Dacă mai crezi în mine (Adrian Bezna), Ceilalți vor șterge (Ocru), Cum voi trăi eu (Catalin Stepa) …

Baricada Folk este o întrunire creativă și socială menită să unească și să reprezinte diversitatea identităţii și apartenenţei culturale, o colecţie de întâlniri, concerte și povești cu reprezentanții muzicii folk.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Baricada Folk

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!