Oferim 2 abonamente simple la Smida Jazz Festival 2019

Oferim 2 abonamente simple la Smida Jazz Festival 2019, eveniment care va avea loc in perioada 15-17 august 2019, in Parcul Natural Apuseni, comuna Belis, jud. Cluj.

Ce trebuie sa faceti 

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la Smida Jazz Festival 2019.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 6 august 2019, ora 10:00.

Pentru a 4-a oară, vă dăm întâlnire la Smida Jazz, festival dedicat jazz-ului de avangardă ce se desfășoară în pitorescul sat Smida (comuna Beliș, județul Cluj – în mijlocul Parcului Natural Apuseni). Pe parcursul a 3 zile, între 15 și 17 august, de joi până duminică după-amiază, vă invităm să petreceți o mini-vacanță în Apuseni, în cadrul căreia veți putea lua parte la tot felul de activități în aer liber și la concertele a 9 grupuri muzicale avangardiste (naționale și internaționale). La fața locului, vom amenaja camping, food court, parcare și vom pune la dispoziție mijloace de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida.

Grupurile care alcătuiesc lineup-ul #smidajazz2019 sunt:

 • Nik Bärtsch’s Ronin: încorporează elemente din lumi muzicale disparate, fie ele funk, muzică clasică sau elemente din muzica ritualică japoneză, contopite într-un stil nou, coerent;
 • James Holden & The Animal Spirits – un producător electronic, “șaman al sintetizatorului” + muzicieni axați pe improvizație = un grup care îmbină jazz astral, minimal și ritmuri ale muzicii nord-africane, combinație descrisă de Holden ca “folk-trance”;
 • Mammal Hands – unul dintre cele mai palpitante grupuri din Europa, asemănat cu GoGo Penguin și Portico Quartet și reprezentat de celebra Casă de Discuri Gondwana Records;
 • Phronesis – “Una dintre cele mai dinamice trupe europene de jazz ”, conform The Guardian;
 • Szun Waves: vin în premieră în România și aduc sound-uri de pe “New Hymn To Freedom”, numit de Shabaka Hutchings (Sons of Kemet) albumul de jazz contemporan al anului 2018;
 • LBT Leo Betzl Trio – techno-jazz realizat în totalitate acustic la pian, chitară bas și tobe, fără computere sau sintetizatoare;
 • Deus Ex Quartet – grup apreciat pe scena underground din Budapesta ce combină jazz-ul contemporan cu folk-ul unguresc, drum and bass-ul și ambientalul;
 • Paolo Profeti European Collective – un proiect transfrontalier, cu o componență transfrontalieră româno-italiană;
 • Flatsharks: un grup emergent și suprinzător, cu membri bine-cunoscuți pe scena de jazz românească: Cristian Ciceu, Csergo Dominic și Theodor Constantiniu

Mai multe informații despre artiști puteți afla pe noul nostru website, secțiunea Artiști: https://smidajazz.ro/artisti/.

Cum se vor desemna castigatorii abonamentelor la Smida Jazz Festival 2019

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

41 comments

 1. Mi-as dori tare mult sa particip anul acesta la Smida! Ar fi pentru prima oara. De asemenea, ar fi cel mai frumos mod de a-mi incheia vara, ce pare din ce in ce mai trecatoare :).

 2. Bună !!! Nu am fost niciodată la acest festival chiar dacă sunt in domeniul muzical-instrumental și stau în Cluj. Și nici anul asta nu mi-am programat…,dar dacă aș fi “nevoit” să ajung anul ăsta la el aș fi foarte bucuros . Mulțumesc!!!

 3. Ce mi-as putea dori mai frumos, decât peisajul mirific și muzica minunata. Vreau sa merg la festival!

 4. Sunt mare amatoare de jazz si drumetii in natura, deci combinatia propusa de Smida Jazz este perfecta! Ar fi prima participare la acest festival si inceputul unei prietenii frumoase!

 5. Imi doresc sa ajung la Smida pentru ca nu am mai fost si multi dintre cunoscutii mei mi-au povestit atatea lucruri frumoase despre festival! Ma atrag in mod deosebit starea de bine suprem si linistitea (sufleteasca) care descriu festivalul. Activitati precum yoga si clubul de lectura sunt pe sufletul meu.

 6. N-am fost niciodată și tot incerc sa ajung acolo, ar fi o activitate perfecta pt concediu.

 7. Munții Apuseni abia așteaptă să-i fie mângâiate crestele de muzica divină ce răsuna de la festival

 8. Imi doresc sa merg pentru ca la Smida timpul are alt ritm, festivalul e bine organizat, muzica e buna si oamenii sunt frumosi.

 9. Nu am reușit să ajung până acum deși in fiecare an îmi bat soțul la cap să mergem. Imi place jazzul iar pitorescul Apusenilor îi conferă festivalului o notă aparte. Dacă aș câștiga abonamentul probabil soțul meu n-ar mai avea ce să invoce, ne-am lua copiii și ar veni. Altfel, îi vine greu să se decidă deși, el, la fel ca mine e iubitor de muzică de calitate. Aaa, si cea mai tare motivație – ar fi un minunat cadou pt mine, împlinesc 44 ani în 18 august!

 10. Ce poate fi mai frumos ca un festival de jazz în inima naturii? O experiență unică!

 11. Imi doresc sa merg pentru a vedea frumusetea muntiilor, si pentru a asculta jazz intru-un decor mirific.

 12. I like Cluuuj! Ajutata-ma sa completez lista de festivaluri:
  -Jazz in the Parc
  -MOX
  -Electric Castle
  —-> Smida Jazz festival <—–

  No. Apăi dacă imi dați voi biletele imi răman bani de bere <3

 13. Pentru momentele de relaxare petrecute alaturi de prietenii mei, pentru amintiri frumoase si de neuitat.

 14. Pentru senzatia inedita de festival, aerul tare, diminetile in cort cu priveliste perfecta si muzica care imbina totul intr o experienta care te face sa te intorci in fiecare an!

 15. Pentru că pauzele de la realitate sunt cele mai plăcute atunci când e despre jazz, aer rece de munte și oameni faini.

 16. Imi doresc sa ajung la smida de cand am auzit prima oara de acest festival. Ideea mi se pare super faina, natura din zona aia super frumoasa, iar unele din trupele ce au venit in anii trecuti se aflau prin listele mele de ceva timp. Deci perfect. Plus pt prietenii din cluj cu care o sa ma vad acolo.

 17. Îmi place muzica de orice fel,îmi plac show-urile mari și îmi place sa ma distrez

 18. Pentru ca muzica buna intr un peisaj incredibil, alaturi de alte suflete ( inclusiv patrupedele ), n am mai gasit nicaieri! Abia astept sa fac baie n lacu ala genial.

 19. Pentru ca e despre distractie , prieteni noi, muzica buna, iar aici este locul meu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.