Oferim 2 bilete la evenimentul Cum să devii o persoană cu influenţă

Oferim 2 bilete la evenimentul Cum să devii o persoană cu influenţă, eveniment care se va desfasura la  Biblioteca “Octavian Goga” Cluj-Napoca in data de 31 august 2016.

Bilete sunt valabile pe durata intregului eveniment (toate cele 5 sedinte)

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul: Cum să devii o persoană cu influenţă.

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 august 2016, ora 10:00.

Cum se vor desemna posesorii biletelor la evenimentul Cum să devii o persoană cu influenţă:

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia biletelor.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

4 comments

  1. As dori sa particip la acest eveniment deoarece sunt studenta la Psihologie si consider ca acest eveniment ma poate ajuta in viitoarea mea meserie deoarece cred ca imi poate arata cum sa devin o persoana mai persuasiva si cu multa incredere in sine care sa sa le transmita clientilor si celor din jur ca au facut alegerea potrivita atunci cand aleg sa apeleze la mine. Multumesc!

  2. Îmi doresc sa merg la acest curs pentru a-mi dezvolta capacitatea de comunicare.Imi doresc propria afacere și vreau sa învăț Cum sa intru mai usor în contact cu oamenii și clienții.Plus ca am doi frați mai mici care după părerea mea au nevoie de o persoana a puternica lângă ei care sa-i îndrume în viața și tare m-as bucura sa fiu un pilon important și stabil în viața lor.

  3. As dori sa particip la acest eveniment deoarece e o buna oportunitate de dezvoltare personala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.