Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici

Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici, eveniment care va avea loc in data de 9 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentillor.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este artistul dumneavoastra preferat, dintre cei 3.

Puteti lasa comentariile pana in data de 30 octombrie 2017, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Trei comedianți plinI de umor pentru care stand-up-ul a devenit un stil de viață prin care le oferă iubitorilor de umor momente comice pentru a uita o clipă de rutină zilnică.

Banciu coleg de la UTCN cu Maria și Mincu, se inspiră din întâmplările amuzante din viața proprie dar și din “întâmplările ciudate și penibile ale unor prieteni”.

Alexandru Minculescu sau Mincu, așa cum publicul îl cunoaște este șarmant, simpatic și un actor a cărui talent pentru umorul negru nu cunoaște limite. Puțin naiv și sarcastic acesta este are o misiune sigură: să distreze maxim publicul!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Stand up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

 

22 thoughts on “Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici

  1. Maria Popovici – Sclipeste intre Banciu si Mincu.

  2. Hello, Alex Banciu este preferatul meu dar nici la glumele celorlalti nu poti ramane imun 😀

  3. Maria Popovici este aleasa mea, pentru ca sunt sensibila la problematicile feminine reflectate in umorul contemporan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips