Oferim 2 invitații duble la Cluj Folk Fest 2023 – open air

Cluj Folk Fest 8-9

Oferim 2 invitații duble la Cluj Folk Fest 2023 – open air, eveniment care va avea loc la Camping Colina, in perioada 08-09 septembrie 2023.      Invitații la Cluj Folk Fest  Invitații la Cluj Folk Fest 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este artistul/ formatia preferat/a dintre artistii care vor participa la festival.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 30 august 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

A treia ediție a Cluj Folk Fest va avea loc în open air, în 8 și 9 septembrie 2023, la Camping Colina – un loc minunat înconjurat de pădure, la ieșirea din cartierul Mănăștur spre Făget.

Vă vom întâmpina cu un line-up divers, cu picnic și mișcare pe timp de zi, cântece la foc seara, dar și cu alte surprize pe care le pregătim pentru dvs., cei mari și cei mici deopotrivă.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Cluj Folk Fest 2023 – open air

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

30 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.