Oferim 2 invitatii duble la Comedia Take, Ianke şi Cadir

Oferim 2 invitatii duble la comedia Take, Ianke şi Cadir, care va avea loc la Teatrul Naţional, duminică, 05 martie 2017, ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce vreti sa participati la eveniment?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 27 februarie 2017, ora 10:00.

Compania clujeană de artă şi entertainment Mario Dance Atelier îşi continuă programul teatral iniţiat anul trecut prin prezentarea în această toamnă a comediei Take, Ianke şi Cadir, de V.I. Popa

În distribuţie: Emanuel Petran (Take), Petre Băcioiu (Ianke), Ginuc Crişan (Cadir), Bogdan Rădulescu (Ionel), Alexandra Tarce (Ana), Radu Lărgeanu (Iţic),

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la comedia Take, Ianke şi Cadir

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

18 comments

  1. Vreau sa merg la acest spectacol pentru ca, pana acum, nu am ratat niciun eveniment marca Mario Dance Atelier.

  2. Doresc de multa vreme sa vad aceasta piesa de teatru. Am vazut-o la televizor cand eram mic, dar as vrea sa o vad si live, pe scena unui teatru.

  3. Doresc să câştig o invitație dublă pentru a-i face o surpriza fratelui meu.Amândoi ne dorim sa mergem la această piesă deoarece iubim teatrul si mai ales comediile.

  4. Ador piesa jucata in 1976 cu Alexandru Giugaru, Ion Fintesteanu, Marcel Anghelescu si cea din 2001 cu gheorghe Dinica, Radu Beligan, Marin Moraru, si cum in acesta distributie nu o sa mai fie e cazul sa o vad si in alta distributie.

  5. Ador piesa jucata in 1976 cu Alexandru Giugaru, Ion Fintesteanu, Marcel Anghelescu, si cea din 2001 cu Radu Beligan, Marin Moraru, Gheorghe Dinica, dar e cazul sa o vad si in alta distributie.

  6. As dori sa merg la aceasta piesa pentru ca avem nevoie si de cultura in viata noastra, si de comedie. Piesa aceasta imi trezeste amintiri placute din copilarie, imi aminteste de teatrul “Victor Ion Popa” din orasul meu natal, oras unde s-a nascut si autorul.

  7. O piesa frumoasa cu o distributie la fel de frumoasa, de aceea imi doresc sa castig

  8. Vreau sa merg pentru ca este o piesa pe care nu am vazut-o si pentru ca ador sa merg la teatru! Nimic altceva nu ma poate detasa mai bine de la pviata de zi cu zi decat o piesa de teatru buna!

  9. Vreau sa particip la acest eveniment pentru ca iubesc teatrul, iar la aceasta piesa inca nu am fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.