Oferim 2 invitatii duble la concertul  Alexandrei Ușurelu, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, 01 martie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cum se numeste turneul din care face parte concertul Alexandrei Ușurelu de la Cluj – Napoca?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 februarie 2017, ora 10:00.

La Cluj, Alexandra Ușurelu va prezenta alături de band-ul său și o orchestră de cameră mai multe cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble concertul  Alexandrei Ușurelu

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 3 zile sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !