Oferim 2 invitații duble la concertul Compact Paul Ciuci – Fata din Vis

Compact – Fata din vis

Oferim 2 invitații duble la concertul Compact Paul Ciuci – Fata din Vis, eveniment care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, in data de 05 noiembrie 2023, de la ora 19:30.  Invitații la Compact  Invitații la Compact 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti piesa voastra preferata, interpretata de trupa Compact.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 31 octombrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

După succesul concertelor aniversare ,,Fata din vis”, venim cu o nouă serie de evenimente sub același spectru emoțional! ,,Fata din vis” se întoarce acum și în orașele în care nu a reușit să ajungă, dar și în București unde concertul anterior a fost sold out și vă mulțumim!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Compact Paul Ciuci – Fata din Vis

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

46 comments

  1. Clar piesa preferata, interpretata de trupa Compact est Fata din vis, am trait anii de liceu pe piesele lor, le stiu pe de rost. Multumesc pentru oportunitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.