Oferim 2 invitații duble la concertul Il Volo

Invitații la concertul Il Volo

Oferim 2 invitații duble la concertul Il Volo, eveniment care va avea loc la BT-Arena, in data de 30 septembrie 2023, de la ora 20:00.                  Invitații la concertul Il Volo

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cati membri fac parte din trupa Il Volo.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 25 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Vocile magnifice ale lui Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble vor răsuna laBT-Arena din Cluj-Napoca.

Fiecare reprezentație a trupei Il Volo este răsplătită prin ropote de aplauze, iar spectatorii declară că au fost martorii unei experiențe muzicale memorabile. Noul concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru în parte. Trei personalități artistice total diferite care se completează armonios grație pasiunii comune pentru muzică și a vocilor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul concert al grupului Il Volo se bucură de succes imens în rândul publicului de pe toate continentele. Sălile devin neîncăpătoare, iar ovațiile pe care le primesc la scenă deschisă vin cu acea responsabilitate suplimentară de a-și continua misiunea.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Il Volo

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.