Oferim 2 invitatii duble la concertul Kenny Garrett

Oferim 2 invitatii duble la concertul Kenny Garrett, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, 25 februarie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la concertul Kenny Garrett?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 februarie 2017, ora 10:00.

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca va găzdui pe 25 februarie 2017 începând cu ora 20:00 concertul lui Kenny Garrett. După 2 show-uri cu casa închisă în 2015 și 2016, legendarul saxofonist american readuce sunetul impecabil de jazz pe scena clujeană odată cu turneul de promovare al celui de-al 4-lea album: “Do Your Dance”.

Numit de publicația Washington City Paper drept “cel mai important saxofonist alto al generației sale”, iar de către The New York Times “cel mai admirat saxofonist alto de jazz după Charlie Parker”, Kenny Garrett a reușit să bucure iubitorii muzicii jazz cu nenumărate acorduri fine și colaborări cu artiști de renume mondial precum: Sting, Guru, Q-Tip, Woody Shaw, Freddie Hubbard sau Art Blakey & The Jazz Messangers. În palmaresul său se află, de asemenea, și un premiu Grammy la categoria: “American post bop jazz saxophonist and flautist” și numeroase alte premii, distincții și nominalizări

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble concertul Kenny Garrett

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

17 comments

  1. Vreau sa merg la concert ca sa pot sa invit la o intalnire o persoana care sta aproape de inima mea..

  2. Imi doresc sa merg la concert deoarece Kenny este unul dintre cei mai importanti saxofonisti contemporani si mi-ar placea sa-l ascult. De asemenea, a cantat alaturi de Miles Davis si fiinca am pierdut sansa de a-l asculta pe Miles ar fi o onoare sa-l vad si sa ma bucur de muzica unui fost coleg de trupa de-al sau.

  3. Saxofonul este printre favoritele mele. Clujul este important pentru jazz (nu numai Untold). Traiasca Jazzul!

  4. Pentru ca doresc sa merg cu o prietena caruia ii place jazz-ul, sa ne simtim bine ascultandu-l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.